Δύο συλλήψεις για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος 26χρονου στο Ρέθυμνο

Στον εντοπισμό και στη σύλληψη δύο εκ των τριών δραστών της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος 26χρονου στις 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, προχώρησε η ΕΛΑΣ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Δείτε:

Κρήτη: 26χρονος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Το ένταλμα σύλληψης, ωστόσο, αφορά τρία άτομα, δύο φυσικούς αυτουργούς 40 και 50 ετών και τον 40χρονο ηθικό αυτουργό που φέρεται να έδωσε την εντολή για την επίθεση.

Αφορμή για την επίθεση φαίνεται ότι είναι κτηματικές διαφορές μεταξύ του 40χρονου και του 26χρονου.

O 26χρονος δέχθηκε επίθεση στον Κουμπέ Ρεθύμνου, την ώρα που έφευγε με το αμάξι του. Τότε, οι δύο δράστες που είχαν στήσει καρτέρι, επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνος πέταξαν, καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί  εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό, χωρίς ευτυχώς να υποστεί βαριές βλάβες.

Οι τρεις Ρεθυμνιώτες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης βλάβης και της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν  μετά από ένταλμα σύλληψης , δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για  απόπειρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης   στο Ρέθυμνο 

Συνελήφθησαν χθες (13.08.2024), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου μετά από ένταλμα σύλληψης του κ Ανακριτή Ρεθύμνης , δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για το αδίκημα  της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης (αυτουργός και ηθικός αυτουργός) σε βάρος ημεδαπού . 

Ειδικότερα την 31.07.2024 το πρωί σε περιοχή του Ρεθύμνου, άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα έριξαν άγνωστης σύστασης υγρό στο πρόσωπο και στο λαιμό ημεδαπού ο οποίος κινείτο πεζός. 

Από την Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Ρεθύμνου  ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο ημεδαποί οι οποίοι, όπως προέκυψε από την προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας ενήργησαν κατ εντολή έτερου ημεδαπού και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα βαριάς  σκοπούμενης σωματικής βλάβης.   

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν κ Ανακριτή Ρεθύμνης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί